Сайт учителя математики Євтух Т.А.
Головна » 2013 » Грудень » 16 » ТОП - 10 найдорожчих шкіл світу
21:32
ТОП - 10 найдорожчих шкіл світу
ТОП - 10 найдорожчих шкіл світу
| 16.12.2013

Що дорожча школа – то більші перспективи в учнів. Принаймні так вважають швейцарські батьки, коли відправляють своїх дітей до школи за, скажімо, 55 тисяч євро на рік. Перелік найдорожчих шкіл світу склав журнал «Форбес». Їх випускниками пишаються такі провідні світові університети, як Кембридж чи Оксфорд. «ПедПреса» пропонує ознайомитись із ТОП-10 найдорожчих шкіл.

 

 

 

 

 

1. Школа королів – Institute Le Rosey. Цей навчальний заклад має дві резиденції, залежно від пори року. Восени і навесні діти навчаються в середньовічному замку, а взимку поблизу гірськолижних трас. У 2011-му навчання тут коштувало приблизно 60 тисяч євро на рік.

2. College Alpin Beau Soleil – одна з кращих швейцарських шкіл. Для учнів тут працюють власний ресторан, цифрова звукозаписувальна студія, конюшня. Навчання коштує 55 тис. євро на рік.

3. Aiglon College – тут навчають за британськими методиками. На одного вчителя лише 5 учнів. Вартість – 50 тисяч євро.

4. Lyceum Alpinum Zuoz, що поблизу гірськолижного курорту Санкт-Моріц. Школа розрахована всього на 200 учнів, більшість – іноземці. Вартість – 48 тис. євро.


5. Brillantmont International School – міська школа Лозанни спроектована лише на 100 дітей. Але в їхньому підпорядкуванні 13 тисяч квадратних метрів і парк. Ціна навчання – 45 тисяч євро на рік.


6. Gstaad International School – у цій школі акцент роблять на спорті. Тут посилено розвивають навички у тенісі, плаванні, скелелазінню, лижних гонках. Для гіперактивних дітей тут навіть існують окремі класи. Вартість – 45 тисяч євро на рік.


7. Leysin American School – школа навчає за американською системою. Тут вдало поєднують освітній процес і культурно-пізнавальні екскурсії Європою. А ще вивчають курс «Бізнес». Ціна навчання – 40 тисяч євро.


8. Institut auf dem Rosenberg – школу заснував Вільям Шмідт у 1889 році. Тут навчалися знаменитості Європи. Зараз навчання коштує 40 тисяч євро.


9. St. George`s School – це перша британська школа-інтернат у Швейцарії. Коштує навчання також 40 тисяч євро.


10. Eton College – це справжній бастіон британської освіти. Школу заснували ще в 1440 році. Відтоді і дотепер тут навчаються тільки хлопці. Саме тут навчались принци Гаррі та Вільям, а також політик Девід Кемерон. Ціна навчання – 40 тисяч євро на рік.

Категорія: Новини | Переглядів: 782 | Додав: 01122011 | Теги: освіта за кордоном | Рейтинг: 0.0/0